| Yazar |
Üyelerimizi tanıyalım |
cece
Süper Yönetici

Nereden: Ankara
Katılım Tarihi: 25.03.09 |
| Mesaj Tarihi 29-03-2009 01:16 |
|
|
Merhaba ben Devrim ( cece )
Ankara'da yaşıyorum aslen Kırşehirliyim
mesleğim web tasarım ve Muhasebe
dinlediğim müzikler genelde Türkü ve Rock
İsmail Altunsaray'ın Resmi hayran sitesinde iyi vakit geçirmek dileğiyle |
|
| Yazar |
RE: Üyelerimizi tanıyalım |
yasemen
Üye

Nereden: ankara
Katılım Tarihi: 02.04.09 |
| Mesaj Tarihi 02-04-2009 16:37 |
|
|
ismail beyi beğenerek dinliyorum.müzik konusunda oldukça seçiciyim
ismail beyin sazını sesini o saz çalarken ki türküyü yaşamasını hissediyorum farklı buluyorum hiç bi ses sanatçısının web sitesine üye olmadım bi kaç isim dışında.burda benim giibi düşünen insanlarla sohbet etmek herkesin frekansının tutmadığı anlayamadığı hoş muhabbetler etmek isterim.türkü dinleyen seven insandan zarar gelmez herzaman bu böle olmuştur.içinde barındırdığı şeyler türküler kadar temiz berrak saftır diye düşünüyorum..TÜRKÜLER SUSMAZ TÜRKÜLER GÜRLER UÇAN KUŞLARDAN DAHA ÖZGÜRLER....
|
|
| Yazar |
Üyelerimizi tanıyalım |
Ayhan
Üye

Nereden: Ereğli
Katılım Tarihi: 04.04.09 |
| Mesaj Tarihi 05-04-2009 00:26 |
|
|
Merhabalar, ben Ayhan.
Şu an için Konya Ereğli'deyim. Bankacıyım, türkü dinlerim, kendi çapımda saz çalarım ve söylerim. Yasemen Hanım'ın dediği gibi "türkü dinleyen seven insandan zarar gelmez." Sevinçlerimizi oyun havalarımızla, hüznümüzü ağıdımızı bozlaklarımızla belli ederiz. Daha da canımız sıkıldımı alırız kaşıkları bir güzel oynarız.
İsmail Kardeşimizin de eline, yüreğine (Neşet Hocamın dediği gibi göğnüne) sağlık.
Düzenleyen: Ayhan Düzenleme Tarihi: 05-04-2009 00:27 |
|
|
| Yazar |
oguzaltunsaray
Üye

Nereden: azerbaycan bakü
Katılım Tarihi: 15.04.09 |
| Mesaj Tarihi 15-04-2009 01:53 |
|
|
slm,ben oguz,kırşehirliyim.Şu an azerbaycan bakude unv egıtımımı yapmaktayım.böyle bı sıtenın var olacagından heberdardım ve sitenın faaliyeti girmesini dört gözle beklıyordum.Öncelikle hayırlı olsun diyorum ısmail altunsaray başta olmak uzere,herkese.Böyle güzel bı yorumu dinlemekten,izlemekten keyif alıyorum ve takip ediyorum.Albumu de en kısa zamanda dınlemek istiyorum.İsmail altunsaray!a müzik hayatında başarılar ve mutluluklar dılıyorum.Türkülerle yaşayan herkese slm olsun.
|
|
| Yazar |
RE: merhaba |
serhat
Üye

Katılım Tarihi: 20.04.09 |
| Mesaj Tarihi 20-04-2009 13:18 |
|
|
|
slm ben çiçekdağlıyım, ismail altunsarayın geleceğinin çok parlak olduğunu düşünüyorum, allah yolunu açık etsin, neşet ustanın izinde en az onun kadar iz bırakır umarım..... |
|
| Yazar |
horanta40
Üye

Katılım Tarihi: 18.04.09 |
| Mesaj Tarihi 23-04-2009 16:20 |
|
|
|
S. A BEN UĞUR ŞU AN TRABZONDA ÜNİVERSİTEDEYİM... KIRŞEHİRİMİ ÇOK ÖZLEDİM... İSMAİL ABİYİ SEVEREK DİNLİYORUM VE TANITIYORUM ALLAH ONA YARDIM ETSİN. HEPİNİZ ALLAHA EMANET.... |
|
|
| Yazar |
muratmh
Üye

Katılım Tarihi: 23.04.09 |
| Mesaj Tarihi 25-04-2009 17:15 |
|
|
|
arkadaşlar ben murat gaziantapte yaşıyorum ve buralıyım ama kırşehir türkülerini çok seviyorum.. allah ismail abinin yolunu daimi açık eylesinn!!! |
|
|
| Yazar |
selcuk40
Üye

Katılım Tarihi: 27.04.09 |
| Mesaj Tarihi 27-04-2009 20:48 |
|
|
|
ben de kırsehirliyim (kaman ilçesinden).kocaeli gölcükte yasıyorum işim burda oldugundan burdayım.belediye konservatuarı halk müziği korosunda baglama çalıyorum.ismaili çok takdir ediyorum genç yasında güzel yerlere geldi masallah.baglama çalışı ve sesi çok güzel.çok efendi gelecegi parlak.hemserimle övünüyorum çalışmalarını takip ediyorum albüm çıksada alsam hemen. |
|
|
| Yazar |
ozgur0640
Üye

Katılım Tarihi: 27.04.09 |
| Mesaj Tarihi 27-04-2009 23:08 |
|
|
herkese selamlar. ben özgür. ankarada yaşıyorum, aslen kırşehirliyim. bankacıyım. ismail altunsarayı zaranın programında zeynebimi söylediğinden beri takip etmeye çalısıyorum. mükemmel bir ses ve saz. kaseti yakında çıkacakmış. büyük bir merakla bekliyorum. sitenin kurulmasında emeği geçen herkese çok çok teşekkürler....
Düzenleyen: ozgur0640 Düzenleme Tarihi: 27-04-2009 23:10 |
|
|
| Yazar |
YOLDAS40_Li
Üye

Katılım Tarihi: 02.05.09 |
| Mesaj Tarihi 02-05-2009 18:49 |
|
|
Selam Ben mehmet Kirsehirliyim Avusturya Viyanada yasiyorum Kirsehir in bagrindanyetismis Kirsehir icin varim diyen herkesi seviyorum.Türkü dinlemek benim olmazlarimdan dir |
|
|
| Yazar |
RE: MerhabaLar... |
MwLt
Üye

Katılım Tarihi: 04.05.09 |
| Mesaj Tarihi 04-05-2009 19:45 |
|
|
Ben Kırıkkaleden Mevlüt ...
KIRIKKALE TÜPRAŞ DEMA MAKİNA VE İNŞAAT ŞİRKETİNDE ÇALIŞMAKTAYIM. İSMAİL ABİYİ İLK OLARAK FACEDEKİ ZEYNEBİM PARÇASI İLE TANIDIM DİNLEMEK NASİP OLDU. SONRASI ZATEN BENİ BURAYA KADAR GETİRDİ.SEVEREK İZLİYOR VE DİNLİYORUM.. |
|
|
| Yazar |
RE: cd |
melda
Üye

Katılım Tarihi: 15.05.09 |
| Mesaj Tarihi 15-05-2009 14:07 |
|
|
|
çıkacak albümün tarihi bellimi acaba onu öğrenmek istiyorum belli ise mail atarmısınız.bu arada bende denizlide restorant sahibiyim buralara gelirseniz bir evinizde burada var.DENİZ RESTORANT. saygılar başarılar |
|
|
| Yazar |
RE: Merhaba!.. |
EminMIGI
Üye

Nereden: Adana
Katılım Tarihi: 28.05.09 |
| Mesaj Tarihi 28-05-2009 00:38 |
|
|
Ben aslen Elazığ Sedeftepe ( Mığı ) köyündenim. Doğma büyüme Adana da yaşamaktayım. Annem Kayseri (bir taraf Yeşilhisar, bir tarafı Karaözü Kasabası) dolaylarından.
Halen Adana da yaşamaktayım. Muhasebeci olarak yaşantıma, dünyalar tatlısı hewal eşim, iki oğlum ve bir kızım ile devam etmekteyim.
sevgili İsmail ALTUNSARAY'ı gecikmeli de olsa Tv Filmi sayesinde öğrendim. sesine ve bağlama hünerine hayran oldum. Bu neden ile buradayım.
Saygılarımla,
Emin MIĞI |
|
| Yazar |
Kemal51
Üye

Katılım Tarihi: 04.06.09 |
| Mesaj Tarihi 04-06-2009 14:55 |
|
|
Selamum Aleyküm,
Ben Hollandada yasayan Kemal..
Memleketim Nigde.. Ismail abinin yigeni benim sevdigim, saydigim bir abi olur. Oda Hollandada kaliyor. O bana Ismail abinin bir parcasini dinletti. O günden beri Ismail abinin hastasi oldum...
Burdan butun Ismail Altunsaray hayranlarina selam ve saygilar gönderiyorum..
Kemal.. |
|
|
| Yazar |
mcanbaran
Üye

Nereden: kırşehir
Katılım Tarihi: 08.08.09 |
| Mesaj Tarihi 08-08-2009 13:10 |
|
|
|
selam. kırşehirliyim. istanbul da yaşıyorum. bazıları sazıyla bazıları sözüyle... altunsaray her ikisiyle... öpüyorum gözlerinden. |
|
|
| Yazar |
Taner
Üye

Katılım Tarihi: 14.11.09 |
| Mesaj Tarihi 22-11-2009 23:13 |
|
|
|
Selam ben çorumdan Taner 27 yaşındayım 8 yaşlarımda dayımın sayesinde NEŞET ERTAŞ dinleyerek büyüdüm bozlak hayranıyım ve kendimde çalıp söylerim İsmail ALTUNSARAYIDA bu yolda görmek çok güzel saygılarımla |
|
|
| Yazar |
coskunavcu
Üye

Nereden: KIRŞEHİR
Katılım Tarihi: 25.12.09 |
| Mesaj Tarihi 09-01-2010 02:28 |
|
|
Selamlar tüm türkü sevenlere...
Gaziantep'ten Coşkun AVCU...Kırşehirli'yim. Türkülerin müptelasıyım desem yeridir. O kadar çok türkü söyleyen, bağlama çalan insanın içinde çizgisi belli olup bir geleneği sürdüren İsmail'i kutluyor hayırlı tezkereler diliyorum. Herkese gönül dolusu sevgiler...
YÜRÜ BRE FANİ DÜNYA
BİR VEFANI GÖREMEDİM... |
|
|